Bizi Arayın

0312 418 87 97

E-Posta

info@talkbusiness.com.tr
 

Hakkımızda

TALK BUSINESS

Talk Business Yabancı Dil Eğitim Hizmetleri, uluslararası faaliyet gösteren ya da işletmesini yurtdışına açmayı hedefleyen iş dünyası profesyonellerine yönelik, esnek ve terzi işi eğitim programları düzenleyen, mobil bir eğitim firmasıdır.

Kurucularımız, yıllardır iş adamları ve diplomatlara özel İngilizce eğitmenliği, yurt içi ve yurt dışında tercümanlık yapmanın ardından sektörün ve yöneticilerinin ihtiyaçlarını çok başarılı bir şekilde analiz ederek, daha kurumsal ve daha özel ihtiyaçları karşılamaya yönelik bir modülle “Talk Business” çatısı altında buluşmuşlardır.

YARDIMA MI İHTİYACINIZ VAR?

İşinizin niteliğine uygun “siz” odaklı dil eğitimi için numaranızı bırakın.

Nasıl bir yol izliyoruz?

PROFESSIONAL

EXPERIENCED

INTERNATIONAL

ORGANISED

Derslere başlamadan önce ekipten sorumlu yöneticiyle ön görüşme yaparak, İngilizce ihtiyaçlarınız hakkında sizden detaylı bilgi alıyoruz.

Daha sonra bir tanışma dersi ile öğrencilerimizin seviyelerini tespit ediyor ve ihtiyaçları net bir şekilde belirliyoruz.

Faaliyet alanınıza uygun mesleki jargona hakim olabilmeniz için gereken materyalleri ve ders programını hazırlıyor, onayınıza sunuyoruz.

Detayları birlikte düzenledikten sonra programın yol haritasını netleştirip işe koyuluyoruz.

Sizin belirlediğiniz gün ve saatlerde ofisinize gelip derslerimizi yürütüyoruz.

Her ay öğrencilerimizin gelişimlerini takip edebileceğiniz raporlar sunuyoruz.

Geliştirilmesi, değiştirilmesi gereken uygulama ya da materyallerle ilgili geri bildirimlerinizi göz önünde bulundurarak programa ilave ediyoruz.